Αναφορά προς την Υπουργό Εργασίας κατέθεσε ο Σωκράτης Βαρδάκης

Σε συνέχεια της χθεσινής συνάντησης του βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη με εκπροσώπους του συλλόγου εργαζομένων ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Ανατολικής Κρήτης και των θεμάτων που συζητήθηκαν για τη λειτουργία των Υποκαταστημάτων του ΕΦΚΑ στο Ηράκλειο, ο κ. Βαρδάκης κατέθεσε αναφορά προς την Υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης την επιστολή της Ένωσης Διοικητικού και Τεχνικού Προσωπικού ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ανατολικής Κρήτης, με την οποία κάνει λόγο για άμεση ανάγκη καθαριότητας των κτιρίων των υποκαταστημάτων ΕΦΚΑ στο Ηράκλειο. 

Τα Υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ στο Ηράκλειο (Περιφερειακό ΕΦΚΑ Μισθωτών, Α΄ και Β ΄ Τοπικά Υπ/τα Μισθωτών, Περ/κό Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων και Περ/κό Υγειονομικών), δεν καλύπτονται από συνεργεία καθαριότητας από 01/04/2018, με αποτέλεσμα να τίθενται σε κίνδυνο η υγεία τόσο των εργαζομένων όσο και των συναλλασσόμενων, παρά τις προσπάθειες των εργαζομένων να διατηρούν καθαρούς τους χώρους.

Δεδομένης της μεγάλης σημασίας της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων αλλά και των πολιτών που επισκέπτονται καθημερινά τα υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ ο κ. Βαρδάκης καλεί την Υπουργό να προβεί σε άμεσες ενέργειες προκειμένου να τακτοποιηθεί το μείζον αυτό θέμα .

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί